Alege-ti anvelopele !
Cauta-ti motocicleta!

Informatii livrare

LIVRAREA PRODUSELOR :

 

 

               * Livrarea  produselor / comenzilor se face in general  prin curierul rapid GLS COURIER  , care livreaza orice colet oriunde pe teritoriul  Romaniei  ( cu exceptia localitatilor din Delta Dunarii unde se poate ajunge doar cu vaporul ) contra sumei de 25 ron ( ramburs inclus ) pana la greutatea de 30 kg .

               * La cerere , expedierea coletelor se poate face si cu orice alt curier din Romania , ex. Fan Courier , urgent Courier , TNT courier .

               * Livrarea cu Posta Romana  se face doar pentru localitatile din Delta Dunarii , unde curierul rapid nu poate ajunge , iar Posta Romana face livrarile cu ajutorul  vapoarelor .

 

 

*  TERMENUL  DE LIVRARE  se calculeaza din momentul confirmarii ferme a comenzii catre un membru al echipei ACHIMOTO.RO , prin e-mail sau telefonic .

 

 

* ATENTIE zilele precizate ca termen de livrare sunt ZILE LUCRATOARE , adica de luni pana vineri  = fara sambata si duminica . ( cu exceptia livrarilor speciale ,, Cu livrare sambata '' )

 

 

* Termenul de livrare poate varia in functie de fiecare produs  si de statusul acestuia  dupa cum urmeaza :

-          La produsele cu termen : IN STOC , produsul este ambalat si predat curierului in ziua confirmarii comenzii daca aceasta este lansata pana la maxim ora 15 . Termenul de livrare este de aproximativ  1 - 2 zile lucratoare , in functie de serviciul oferit de curierul rapid .

-          La produsele cu termen : DISONIBIL IN 3 - 4 ZILE , produsul va fi disponibil la noi in depozit in termen de 3 - 4 zile , dupa care se va aplica termenul de livrare oferit de  curierul rapid , aproximativ  1 - 2 zile lucratoare .

-          La produsele cu termen : DISPONIBIL  LA COMANDA , termenul exact de livrare va va fi precizat de unul din colegii nostrii , acesta putand varia aproximativ intre 5 si 25 zile lucratoare in functie de marca si originea produsului . Dupa ce acesta va intra in depozitul nostru , se mai aplica si termenul de livrare oferit de  curierul rapid , aproximativ  1 - 2 zile lucratoare .

 

 

* Inainte de expedierea din depozitul nostru / predarea oricarui colet catre curierul rapid , vom avea nevoie de confirmarea telefonica  sau scrisa prin sms sau mail a clientului final . Fara aceasta confirmare , nici un colet nu este expediat !

 

 

            * Transportul costa  :

-          15 ron daca plata se face in AVANS , plata cu cardul sau cu ordin de plata . Pana la greutatea coletului de 30 kg.

-          25 ron daca plata se face in sistem RAMBURS , la primirea coletului . Pana la greutatea coletului de 30 kg .

-          Daca greutatea coletului depaseste 30 kg , se recalculeaza costul transportului .

-          GRATUIT  la valori de peste 800 ron  , cu exceptia achizitionarii de anvelope sau uleiuri

 

Website detinut de ACHIMOTO S.R.L., CIF:RO24316532, Reg.Com: J20/1259/2008
Protectia consumatorului: www.anpc.gov.ro
Achimoto.ro ACHIMOTO.RO © 2019