TERMENI SI CONDITII :

RECLAMATII - RETUR :

- Pentru detalii sau probleme speciale legate de reclamatii sau retur , asteptam un mail pe : contact@brodez.ro sau un telefon la 004.0728.29.07.01 : Marius Achim-Stefan

INTRODUCERE PENTRU ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea si utilizarea magazinului nostru online , confirmati ca ati citit si acceptat acesti termeni si conditiile sub care sunt furnizate aceste servicii ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare . Utilizarea site-ului implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam incetati navigarea pe acest web site.

Va multumim respectuos pentru accesarea si folosirea magazinului nostru online WWW.ACHIMOTO.RO (numit in paragrafele urmatoare "achimoto.ro , WWW.ACHIMOTO.RO sau ACHIMOTO SRL "). Accesul la achimoto.ro precum şi folosirea lui sunt permise numai în concordanta cu termenii şi condiţiile de mai jos şi cu legislatia statului român.Pentru utilizarea achimoto.ro este necesara citirea si acceptarea acestor termeni si conditii in totalitate.

Acest site este sub controlul operativitatea a : S.C. ACHIMOTO S.R.L cu sediul in Municipiu Hunedoara , str. Aleea Obor nr.45 , jud.Hunedoara , inregistrata la ORC Hunedoara sub nr. J20/1259/2008 , CUI RO 24316532 .

S.C. ACHIMOTO S.R.L, prin www.achimoto.ro , isi asuma dreptul de efectua orice fel de modificari asupra continutului site-ului cit si acordului de utilizare fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

OBLIGATIILE CUMPARATORULUI

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru completarea unui formular de comanda on-line. In cazul in care achimoto.ro are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul la serviciile oferite de magazinul online . Restrictionarea accesului poate insemna stergerea sau invalidarea oricarei comenzi on-line si a tuturor informatiilor pe care le contin acestea si interzicerea accesului la serviciile www.achimoto.ro

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

ACHIMOTO SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor , fiind inscrisi in http://www.dataprotection.ro/ = Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal .

ACHIMOTO SRL se angajazã sã nu transmitã datele personale ale utilizatorilor site-ului cãtre terti si sã le foloseascã numai în scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

ACHIMOTO SRL nu încurajeazã SPAM-ul, nu furnizeazã adresa dumneavoastrã de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferã, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgã adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseazã paginile acestui site, fãrã acordul dumneavoastrã explicit, scris, prealabil. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.achimoto.ro adresa sa de email pentru lansarea unei comenzi si / sau pentru activitati ulterioare de marketing direct, poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a ACHIMOTO SRL , fie printr-o cerer scrisa trimisa pe adresa Str. Pietroasa Nr.13 , Municipiul Deva , Jud. Hunedoara , fie printr-un mesaj de „Dezabonare", expediat conform instructiunilor din mesajele de informare (newsletter).

UTILIZAREA SITE-ULUI

Atunci cand accesati achimoto.ro declarati ca sunteti de acord sa folositi acest serviciu numai in scopuri legale. Mai exact va obligati sa:

a) nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, acordati licente, creati produse derivate, transferati sau vindeti orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;

b) nu veti desfasura si nu veti permite desfasurarea activitatilor de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului" (Denial of Service); utilizatorii care violeaza securitatea Site-ului, a sistemelor sau retelelor serverelor pe care acesta este mentinut pot fi actionati in instanta, civil si penal.

c) nu veti permite sau nu veti autoriza vreo terta persoana sa foloseasca achimoto.ro pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator, rasista etc;

Prin accesarea si utilizarea acestui magazin online declarati ca sunteti de acord sa exonerati de raspundere si sa nu actionati Societatea in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea achimoto.ro si a Internetului, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), cost, actiune, proces, pretentie, stricaciune, prejudiciu, cheltuiala (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alta raspundere, suferita in vreun fel sau provocata direct sau indirect de ACHIMOTO SRL ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre vizitator a acestor termeni si conditii.

In vederea exercitarii drepturilor sus mentionate, puteti solicita de la ACHIMOTO SRL acest lucru, printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, pe adresa adresa Str. Pietroasa Nr.13 , Municipiul Deva , Jud. Hunedoara . ACHIMOTO SRL va fi obligata sa va comunice masurile luate precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana dumneavoastra, in termen de [90 ] zile de la data primirii cererii.

COPYRIGHT - DREPTURILE DE COPIERE A DATELOR

Drepturi de autor: SC ACHIMOTOSRL. Toate drepturile rezervate. Drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală cu privire la textele, imaginile, sunetele, programele software, precum şi orice alte materiale din interiorul acestui site, sunt proprietatea exclusivă a ACHIMOTO SRL , sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Este permisă navigarea pe site, reproducerea unor pasaje prin printare, downloadare pe disc, şi înstrăinarea către alte persoane, dar, în toate cazurile, doar pentru scopuri non-comerciale, adică numai în scop informaţional sau personal. Nici o reproducere a oricărei părţi a acestui site nu poate fi vândută sau distribuită în scopuri comerciale şi nici nu poate fi modificată sau folosită în alte lucrări, publicaţii sau site-uri, fie că este vorba de un format electronic sau tipărit, sau postata pe alt site. ACHIMOTO SRL nu acordă vizitatorilor acestui site nici un fel de licenţă sau drept asupra materialelor postate si/sau descarcate de pe site, precum si în ceea ce priveşte conţinutul si structura prezentului site.

SECURITATEA DATELOR

Informatiile din formularul de comanda si din cel de inregistrare vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.

WWW.ACHIMOTO.RO asigura utilizatorii sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti, decat in cazul in care acest lucru este solicitat de autoritatile publice in baza legilor romane. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

COMANDA SI AUTENTIFICARE

Autentificarea este modul prin care noi va putem identifica in functie de adresa de e-mail , parola si datele de contact introduse . Astfel accesam informatiile furnizate de dumnevoastra pentru livrare si facturare. Pentru a va autentifica trebuie mai intai sa va inregistrati completand formularul corespunzator. Toate detalii dumneavoastra sunt securizate, iar noi nu le vom face niciodata publice, nici nu le vom incredinta altor persoane. Inregistrarea unui cont nu este obligatorie pentru a cumpara din magazinul nostru , aceasta operatiune putand fi facuta la finalizarea cumparaturilor doar prin introducerea tuturor datelor cu caracter personal obligatorii pentru o buna livrare a comenzii .

In cazul in care sunteti pentru prima data in magazin, este indicat sa cititi modul de utilizare al site-ului sau sa va inregistrati ca si client, selectand optiunea " Inregistrare / Login". Acest lucru va simplifica executarea unei comenzi ulterioare, datele initiale fiind inregistrate in baza de date, iar la urmatoarea intrare in magazin vor fi necesare numai datele de autentificare. La introducerea datelor Dvs., campurile marcate cu * sunt obligatoriu de completat.

PRETURI SI DETALII PRODUSE

Specificatiile tehnice sau preturile produselor prezente pe acest site sunt informative si pot fi schimbate fara o instiintare prealabila (cu exceptia cazului in care inaintati o comanda on line si achitati contravaloarea produsului comandat pe baza facturii proforma emisa sau comunicata de catre ACHIMOTO SRL , situatie in care pretul de pe factura proforma achitata si detaliile tehnice ale produsului comandat sunt finale). WWW.ACHIMOTO.RO nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori. Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putind diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.

WWW.ACHIMOTO.RO nu garanteaza, disponibilitatea in stoc a produselor afisate, aprovizionarea si livrarea acestora efectuandu-se numai pe baza comenzii formulata de catre consumator. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra din motive independente de vointa si / sau culpa ACHIMOTO SRL , clientul va putea cere decat returnarea imediata a sumelor incasate deja , dar nu si alte despagubiri.

Pentru evitarea oricaror neplaceri va rugam sa apelati la personalul nostru alocat in sectiunea de Contact a acestui site. Fiecare comanda primita prin WWW.ACHIMOTO.RO va fi verificata telefonic. Toate preturile din acest site, sunt in lei / ron si includ TVA. Plata se poate face numerar, cu Ordin de Plata sau prin Card.

ACHIZITIONARE PRODUSELOR

Pentru a putea achizitiona produse - piese ce nu exista pe magazinul online va rugam sa completati formularul de contact existent in cadrul WWW.ACHIMOTO.RO sau sa va adresati telefonic, unui reprezentant al ACHIMOTO.RO , la numerele de telefon afisate pe site. In cadrul lansarii unei comenzi on-line veti fi contactat de un reprezentant al ACHIMOTO.RO pentru a stabili conditiile de expediere a facturii proforme si a datelor de livrare a produselor comandate. Prin factura proforma expediata de catre ACHIMOTO.RO se vor detalia produsele si/sau produsul comandate/comandat, pretul acestora/acestuia, termenul si modalitatea de plata, precum si condtiile si termenul de achizitie, respectiv livrare.

CONDITIILE DE RETUR

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat , in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit .

Toate produsele returnate trebuie sa fie complete, in stare noua, in pachetul original si fara nici un fel de daune, etichete suplimentare, zgarieturi, urme de uzura sau montaj, etc.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

CU EXCEPTIA :

- Produselor OE - Originale , care nu se pot returna , doar inlocuii daca produsele au defecte de fabricatie .

- Produselor comandate special de la anumiti producatori , care au conditii speciale de retur ! Exemplu : TRW care schimba produsele doar daca au defecte de fabricatie , daca a fost identificare gresita conform tabelului de identificare oferit de producator , sau se returneaza cu un minus procentual reprezentand taxa de restocare .

Ca si suport , oferim clientilor care nu sunt de acord cu anumite conditii de retur , posibilitatea de a ne returna produsele in regim de consignatie , iar noi le vom afisa prioritar - la promotie pe site , iar imediat dupa vanzare se vor returna banii clientului .

DECLINAREA RESPONSABILITATII

SC ACHIMOTO SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca SC ACHIMOTO SRL isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe website cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

DECLARATIA DE NON-GARANTIE

*CITIŢI CU ATENŢIE* Înţelegeţi şi sunteţi de acord că utilizaţi ACHIMOTO.RO pe propriul dumneavoastră risc. Serviciul este furnizat „ca atare" şi "în forma disponibilă" şi în măsura maxim admisibilă permisă de lege. SACHIMOTO SRL nu recunoaşte, în mod expres, nicio garanţie, explicită sau implicită, privind Site-ului şi utilizarea de către dumneavoastră a acestuia, incluzând, dar fără a se limita la garanţiile implicite de mercantibilitate, caracter adecvat unui anumit scop, acurateţe şi ne-încălcare a drepturilor de autor. ACHIMOTO SRL nu-şi asumă responsabilitatea pentru nici un produs sau serviciu oferit de un terţ sau la care se face reclamă sau al oricărui website este conectat la acesta sau este prezentat pe orice banner sau material publicitar, şi ACHIMOTO SRL nu va fi parte şi nu va fi responsabil în nici un fel pentru monitorizarea vreunei tranzacţii între dumneavoastră şi terţi furnizori de produse sau servicii. Ca şi în cazul achiziţiei unui produs sau serviciu prin orice mijlocire sau în orice mediu, trebuie să vă folosiţi cea mai bună judecată şi să manifestaţi atenţie acolo unde este cazul. Nici un sfat sau informaţie, orală sau scrisă, obţinută de dumneavoastră de la ACHIMOTO SRL sau prin intermediul ACHIMOTO.RO nu va crea vreo garanţie nespecificată în mod expres în prezenta declaraţie privind termenii de furnizare a serviciului.

DECLARATIA LIMITARII RASPUNDERII

*CITIŢI CU ATENŢIE* Înţelegeţi şi sunteţi de acord că ACHIMOTO SRL nu va fi răspunzătoare faţă de dumneavoastră pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, incidentale, speciale, pe cale de consecinţă sau exemplare, care includ, fără limitare, pagube pentru pierderea de profituri, clientelă, utilizare, date sau alte pierderi imateriale, derivate din: (a) utilizarea sau incapacitatea de a utiliza ACHIMOTO.RO ; (b) declaraţii sau conduită a oricărui terţ în ceea ce priveşte ACHIMOTO.RO ; (c) inexactităţi, greşeli sau erori de conţinut; (d) leziuni personale sau daune aduse proprietăţii, indiferent de natura acestora, derivate din accesul şi utilizarea de către dumneavoastră a ACHIMOTO.RO; (e) orice defecte de program, viruşi, „cai troieni" sau entităţi similare, care pot fi transmise catre ACHIMOTO.RO sau prin acesta de către un terţ; sau (f) orice altă chestiune privind ACHIMOTO.RO , indiferent că se bazează pe garanţie, contract, prejudiciu sau orice altă teorie juridică.

COMPENSATIE

Sunteţi de acord ca, pe cheltuială proprie, să despăgubiţi, să protejaţi ACHIMOTO SRL , pe angajaţii, agenţii şi reprezentanţii acesteia împotriva oricărei reclamaţii, reclamaţii ipotetice, urmăriri judiciare, acţiuni juridice sau proceduri administrative care derivă din sau este corelată cu utilizarea ACHIMOTO.RO sau accesul la acesta, respectiv din încălcarea prezentei Declaraţii de către dumneavoastră.

DECLARATIE DE RENUNTARE SI INDIVIZIBILITATE

Neexercitarea sau neexecutarea de către oricare dintre părţi a oricărui drept sau prevedere a declaraţiei privind termenii de furnizare a serviciului nu va constitui o renunţare la dreptul sau prevederea respectivă. Dacă oricare dintre prevederile declaraţiei privind furnizarea serviciului, inclusiv Declaraţia de non-garanţie sau Limitarea răspunderii, sunt declarate neîntemeiate, neexecutorii sau nule de către o instanţă, părţile cad totuşi de acord ca instanţa să depună eforturi pentru a transpune în practică intenţiile părţilor aşa cum sunt reflectate în prevederea respectivă, iar celelalte prevederi ale declaraţiei rămân valabile şi în vigoare.

LEGISLATIA

Această declaraţie privind condiţiile de furnizare a serviciului va fi guvernată de şi interpretată în conformitate cu legile României, fără a lua în considerare conflictul între prevederile legale. Orice acţiune intentată de dumneavoastră împotriva ACHIMOTO SRL în temeiul prezentei declaraţii va fi înaintată exclusiv instanţelor din România, şi orice acţiune intentată de ACHIMOTO SRL împotriva dumneavoastră în temeiul prezentei declaraţii va fi prezentată, la alegerea ACHIMOTO SRL , instanţelor din Romania de la sediul ACHIMOTO SRL sau instanţelor corespunzătoare din jurisdicţia în care domiciliaţi. Dumneavoastră şi ACHIMOTO SRL consimţiţi astfel şi vă supuneţi în mod irevocabil jurisdicţiei personale şi locaţiei acestor instanţe .

LITIGII

Orice litigii apar din utilizarea, vizitarea si/sau efectuarea unei comenzi prin intermediul ACHIMOTO.RO , vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti competente de la sediul ACHIMOTO SRL .

Urmariti-ne pe Facebook